fem fina saker med veckan som gick

TISDAG

I tisdags fyllde en av mina finaste och knäppaste vänner Alice 30. Vi överraskade henne i sängen med blommor, frukost och tårta. En mycket bra start på en tisdag om jag får säga det själv.

TORSDAG

Jag spelade in alla föreläsningar till min nya webkurs som kommer ut snart, snart, snart. Det är en webkurs (och verktygslåda) för dig som vill komma igång med MediYoga, lugna stress, lära känna dig själv, och helt enkelt må lite bättre. Firade med fika från Johan och Nyström och kände mig så flowig och inspirerad.

FREDAG

Började morgonen med världens roligaste grej ihop med en av mina bästa vänner Belinda. Hint är podd, att navigera livet runt 30 och ett ständigt sökande efter vad fasen man ska bli när man blir stor... Och om att ändå våga kasta sig ut och starta eget. Kommer bli så bra!!

LÖRDAG

Världen mysigaste frukost på AB Café i telefonplan med min syster. Tog ingen bild men ni kan föreställa er croissanter, cappuccino, yoghurt med granola, smoothies, frallor och juice. Ja, typ en ganska vanlig men väldigt bra helgfrukost med andra ord. Bjuder istället på en hiss-selfie på mig själv på väg dit.

OCH EN SISTA GREJ...

...att vi nu har gått halva graviditeten!! Så knäppt. Bebisen firar i alla fall med att vara uppe på nätterna och dansa runt.

Så tack tack vecka 4 2022, du var ändå en väldigt bra vecka. <3

Lämna en kommentar