yogaterapeut-utbildning, covid och en paus från blogg och instagram

Den här veckan har jag stängt in mig lite för att samla mina krafter och bara connecta med mig själv.

Dels för att jag åkte på covid (väldigt light version men har såklart ändå varit i karantän), dels för att jag i måndags började min utbildning till MediYoga-terapeut (steget efter instruktör som gör att man kan jobba med MediYogan och chakrasystemet som en terapiform) som jag väntat på att få komma igång med sen hösten 2020 när den ställdes in pga covid. Och dels för att jag förra helgen kände att jag behövde en break från sociala medier.

Men också för att jag håller på att vända mig inåt, ladda om och skapa. Jag har bara efter de första dagarna på utbildningen fått en hel del nya insikter om mig själv, och jag håller också på att jobba igenom några nya format för att dela med mig av den inre resan jag går igenom just nu. Samt all ny kunskap jag håller på att suga i mig. Nästa vecka får ni veta mer.

Och juste, sen håller jag ju också på att göra det allra sista på min webkurs som jag hoppas också släpps i nästa vecka.

Så ville egentligen bara landa in här och säga hej, jag lever. Jag har bara behövt fokusera inåt den senaste veckan. Och att snart får ni se varför.

Kärlek, kram och trevlig helg. <3

Lämna en kommentar