en onsdagskväll på restaurang utan bebis

I tisdags plingade mobilen och upp poppade ett meddelande i världshistoriens bästa chatt. Hej skrev Sally och inom tio sekunder hade både jag och Alena svarat.

Sally som hade fått en lucka i jobbet undrade vad vi skulle göra imorgon. Alena har varit bortrest och Sally jobbar med Idol och bor på hotell när det är höst och inspelning och intensivt så vi hade inte setts på kanske två månader aka ALLDELES för länge. Plus att jag inte haft en kväll utan Elio klistrad på mig på hur länge som helst och väldigt gärna ville ha en vuxen kväll med två bästisar. Världens bästa överraskning med andra ord. VI KAN VI KAN skrev Alena och jag och sen scrollade Sally igenom alla restauranger på bokabord.se och till slut bokade vi bord på Symbios vid Nytorget.

När onsdagen kom sminkade jag mig för första gången på väldigt länge och sen provade jag ungefär alla kläder i min garderob. Jag kommer fortfarande inte i några av mina byxor efter graviditeten vilket är frustrerande men å andra sidan har jag för första gången fått lite höfter så jag kan ju också hoppas att de stannar och att jag helt enkelt får köpa en ny garderob.

Målade eyeliner som faktiskt blev ganska bra och sen slutade det med att jag tog på mig helsvarta kläder för omväxlings skull (inte).

Sa hejdå till min bebis och min hund och till Antons fina mamma som lovat att vara barnvakt. Tog självklart en spegelsefie i hissen, det är obligatoriskt.

Hade tänkt promenera men blev alldeles för sen så hoppade på tunnelbanan och åkte till Medis.

Kvällen var lika magisk som vår trio så det var ju väldigt passande. Tack universum det gjorde du bra.

Vi drack pet nat, åt otroligt surdegsbröd och pasta (jag slutar med gluten imorgon bestämde jag), plus en massa annat.

Skulle jag kunna få ta med de två brödskivorna som är kvar och ha till frukost frågade Sally servitrisen när vi skulle gå. Självklart sa hon och kom tillbaka med en halv limpa. 🥺

Sen gick vi vidare till Vina för ett sista glas. Här har vi dom - mina älskade gulliga små kompisar. Sally har jag känt sen vi bodde i Malmö 2014(?!) och sen satte Sally ihop mig med en av sina bästisar Alena pga hon visste såklart att vi skulle ha otrolig kemi. Och vi tre i kombo ojojOJ. Vi pratar i mun på varandra, frågar alla de viktigaste frågorna och skrattar så vi gråter åt allt som är roligt och svårt.

Och sen beställde jag taxi hem och köpte resorb och tre kexchoklader till mig och Anton för jag kom på att innan jag slutar med gluten måste jag naturligtvis äta minst en kexchoklad och allra helst två.

Och sen var den kvällen slut och morgonen efter vaknade jag till världens finaste bebis i muminpyjamas. Väldigt trött som man blir när man kommer hem 23 och sen har en bebis som just nu helst vill amma hela natten. Men också väldigt lycklig som alltid efter en kväll med världshistoriens allra bästa trio.

Lämna en kommentar