från noll till hundra på en dag

Idag var en liten bergochdalbana. Tror jag också måste acceptera att det är lite hormoner som spökar nu under graviditeten, plus att den har gjort mig lite extra trött denna vecka.

Igår var jag skittrött så när jag gick och la mig lovade jag mig själv att idag skulle jag göra prick alla saker som jag vet att jag mår bra och får energi av. Vaknade på bra humör vid 6.30 och började bra med att göra yoga. Jobbade några timmar och sen gjorde jag ett träningspass innan lunch. I duschen efteråt så blev jag så SJUKT jäkla trött igen, plus att jag fastnade i en massa negativa tankemönster. BLABLABLA. Trött man blir ibland.

MEN HUR SOM HELST. Efter lunch höll jag på att somna ungefär, men skulle iväg till mamma för att spela in lite material till min nya webkurs som släpps SNART(!!) (spelar in där pga fin lägenhet hehe). Och det gick så jäkla bra att spela in och jag blev klar på ungefär halva tiden jag tänkt, vilket gjorde att jag plötsligt blev SKITPEPP och gick ner och köpte fika på Johan och Nyström för att fira vilket gjorde att jag blev ÄNNU MER PEPP.

Jag dricker inget vanligt kaffe nu under graviditeten så lyxar till det med en koffeinfri cappuccino varje gång jag är nära ett bra fik vilket ej blir så ofta så omg vilken LYX det känns som när jag väl gör det.

Tittade igenom det jag spelade in, drack kaffe och åt en pain au chocolat och NJÖT av livet. Och helt plötsligt blev det en fantastiskt bra jäkla dag och alla självtvivel jag hade i duschen var helt plötsligt bortblåsta.

Och imorn ska jag iväg för att jobba på ännu ett nytt roligt projekt (hint är poddinspelning) plus att det är fredag och på eftermiddagen och kvällen ska jag på två roliga events så det kan nog inte bli annat än en bra dag.

Blev ett väldigt snackigt vardagsinlägg här men det är väl det bloggar är till för!

OVER AND OUT <3

Lämna en kommentar