REIKI.

Släpp taget om stress, lös upp gamla blockeringar och få kontakt med dig själv.


PRISER OCH TIDSBOKNING

Reikihealing 60 min - 800 kr
Reikihealing 35 min - 550 kr

Distansreiki 20 min - 400 kr
Distansreiki 45 min - 600 kr

KONTAKTA MIG FÖR ATT BOKA

  

OM REIKI
Reiki är en form av alternativmedicin och energihealing med ursprung från Japan. Allt levande består, och är beroende av, livsenergi - Ki (även kallat Prana inom yoga). När vi är med om olika händelser och trauman under livet kan energiflödet sakta ner och det kan skapas blockeringar. Dessa blockeringar kan påverka dig både fysiskt, mentalt och emotionellt. Genom reiki överförs livsenergi (ki, prana) från utförarens händer till klientens kropp, vilket hjälper till att lösa upp blockeringar och frigör energiflödet i din kropp så att din energi och livskraft fylls på.

Reiki behandlar både kropp, sinne och själ, och är en djupt avslappnande behandling som hjälper till att sänka stressnivåerna i din kropp och frigöra må-bra-hormonet Oxytocin i kroppen. Den hjälper till att grunda dig, och sätta dig i en djup kontakt med dig själv.

Reiki klassas som friskvård av skatteverket, så du kan använda ditt friskvårdsbidrag för behandlingen.


HUR GÅR EN BEHANDLING TILL?

Jag tar emot dig för fysisk behandling hemma hos mig, eller så kan du boka en behandling på distans.

Fysisk behandling

Du behåller alla kläder på under behandlingen och jag bäddar ner dig på min mjuka yogamatta. Jag inleder med att läsa av dina chakran, för att känna in platser i din kropp som kan behöva lite extra fokus. Jag går sen direkt vidare in i reikin. Under behandlingen lägger jag mjukt mina händer på olika punkter av din kropp - från din hjässa, ner till dina fötter. Då behandlingen sätter igång ett flöde av livsenergi i dig kan du känna olika förnimmelser i kroppen (t.ex. stickningar, temperaturförändringar eller pirrningar). Varje behandling är olika och ibland känner man mer, ibland mindre - men reikin går alltid dit den ska och hittar de platser där du behöver den som mest (det gäller även om du skulle somna under behandlingen).

Du behöver inte göra eller prestera något, utan du ska bara ligga ner, slappna av och ta emot. I början kan det kännas som att tankarna rusar, men efter en stund brukar de lugna ner sig och du hittar in i en djup och frigörande avslappning. Reikibehandlingen är verkligen en stund bara för dig - när du får släppa taget om allt en liten stund och låta dig mjukt ledas in i stillhet.

 

Distansbehandling

Reiki är lika kraftfullt när den sänds på långt håll, och därför går det jättebra att boka en behandling på distans. Inför distansbehandlingen får du en PDF med instruktioner av mig. När det blir tid för behandlingen lägger du dig bekvämt till rätta någonstans där det är lugnt och skönt, och sätter på den musik som du fått av mig innan behandlingen. Efter behandlingen får du ett mejl av mig, där jag delar om det kom upp någon vägledning under din behandling. Precis som under en fysisk behandling ska du sen bara ligga ner och ta emot. Varje behandling är olika och ibland känner man mer, ibland mindre - men reikin går alltid dit den ska och hittar de platser där du behöver den som mest (det gäller även om du skulle somna under behandlingen).

Varmt välkommen att boka!

 

(Är du gravid, sjuk, eller äter någon form av medicin skall du alltid konsultera med din läkare innan du bokar en behandling.)